Dénes Natura búzasikér 250g
Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb minőségű a búza sikérje, feltéve, hogy jó a talaj vízgazdálkodása, humuszos. A tömeges termelésre való áttérés a búza tulajdonságait a kevésbbé acélos, azonban lisztes és bőtermő irányba tolta el. Emiatt a kereskedelmi forgalomban kapható lisztekből történő otthoni (például kenyérsütőgépben való sütéshez) kb 500-700 gramm tömegű kenyérre számítva egy evőkanálnyi búzasikér hozzáadása szükséges.
A búzasikérből búzahús is készíthető a terméken található utasítás szerint. Ezt a vízzel összedolgozott masszát megfelelően fűszerezve javasoljuk az ízfokozómentes veganatura ételízesítőt kirántva, vagy kisütve a húshoz erősen hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g)
Csomagautomatában (GLS, Posta)
Csomagponton (GLS, Posta)
650.000 elégedett Vásárló
Cégünk Google értékelése: 4,8 csillag