Főkategóriák
Rapunzel bio snacky retek csíramag 40g
Levesek, saláták, serpenyős ételek, mártogatósok vagy krémsajtok finomításához is használható.
Tippek: Csíráztatás előtt áztassa a magokat friss vízbe, körülbelül tizenkét órára. Az optimális csírázási hőmérséklet 18-22 °C. Négy-öt nap elteltével leszedheti és élvezheti a retek-csírákat.
Tápérték 100g termékben:
Energia: 67kj/16kcal
zsír: 0,1g
ebből telített zsírsavak: 0,00g
szénhidrát: 2g
ebből cukor: 0g
ballasztanyag: 1,6g
fehérje: 1g
só: 0,1g.
Csomagautomatában (GLS, Posta)
Csomagponton (GLS, Posta)
650.000 elégedett Vásárló
Cégünk Google értékelése: 4,8 csillag