FŰSZER
1 - FŰSZER
Kiváló minőségű lágy, fűszeres ízvilágú Bourbon vanília őrlemény. Felhasználható többek között sütemények, édességek, fagylaltok ízesítésére.
Csípős paprikamagolajjal higított chili koncentrátum.
Csípős paprikamagolajjal higított chili koncentrátum.
Édespaprika magolaj és fokhagyma olaj keverék.
Édespaprika magolaj és természetes füst koncentrátumok keveréke.
Szárított illatosgomba vagy shiitake (Lentinula edodes).
Főleg a kínai, különösen a szecsuáni konyha kedveli őket.
Paradicsommártás bazsalikommal fűszerezve
Levesek, főzelékek, szószok, pácok, mártások és sültek ízesítéséhez. Adagolás: ízlés szerint
A vanília egy különleges orchidea fajta, a termését használjuk fűszerként.
Bio csillagánizs, amely aromás fűszerként gazdagítja a főételeket és italokat.
Különösen alkalmas bárányból készült ételek ízesítésére, rizses fogásokhoz, gyümölcskompótokhoz (elsősorban alma és körte, de kiválóan kihangsúlyozza a szilva ízét is)
Szárnyasok, mártások, burgonyás ételek fűszere.
Kellemes színt, ízt kölcsönöz a rizsnek, színt varázsol a levesnek, megfesti a palacsintát.
Bio Berta kalocsai különleges bio fűszerpaprika őrlemény - csípősségmentes 120g
nap
Élénkítésre, levesek, halak, húsételek ízesítéséhez.
Bio Berta kalocsai különleges bio fűszerpaprika őrlemény - csípősségmentes 160g
nap
Élénkítésre, levesek, halak, húsételek ízesítéséhez.
Egy forró, érzéki fűszer! Gyulladás- és fertőzéscsökkentő hatású antioxidáns, támogatja a súlykontrollt és segíti az emésztést.
Egy forró, érzéki fűszer! Gyulladás- és fertőzéscsökkentő hatású antioxidáns, támogatja a súlykontrollt és segíti az emésztést.
100% organikus feketebors-por (piper nigrum). Leggyakrabban ételízesítéshez, főzéshez és körítéshez használt fűszer, amelynek fogyasztása sok egészségügyi előnnyel is jár.
A gyömbér kiváló vírus- és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, így influenza, vírusfertőzés idején nagyon hasznos a fogyasztása.
Bio aprított kardamom, amely aromás fűszerként gazdagítja az ételeket és italokat.
100%-ban természetes, biominősítésű kurkumaport tartalmazó kapszula. Elsősorban ízületi gyulladásra, reumatikus panaszokra, a fájdalom csökkentésére, a mozgékonyság elősegítésére ajánlott.
Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény! A kurkuma jelentős előnyöket kínál a test és az agy számára - tradicionális ájurvédikus gyógynövény.
Felhasználási javaslat: csíráztatáshoz.
A hagyományos fahéjjal szemben a kumarin tartalma elenyésző, így nagyobb mennyiségben is fogyasztható.
A wasabi az a csípős és izgató zöld paszta, amely jellegzetes, csípős ízt kölcsönöz a sushi ételeknek, önteteknek és mártogatósoknak.
Fedezd fel a Crofts Gyömbér Olajat, amely a természet egyik legértékesebb és legsokoldalúbb esszenciáját kínálja számodra.
Fedezd fel a Crofts Kurkuma Olajat, amely a természet egyik legértékesebb és legsokoldalúbb összetevőjét koncentrált formában kínálja.
Krémekbe, süteményekhez természetes adalékanyag.
A csillagánizs (Illicium verum) Dél-Kínában őshonos fűszer és gyógynövény.
Vashiány ellen, vértisztító kúrához.
A termék alkalmas az ételek füstös, faszenes ízét, illatát produkálni konyhai körülmények között. Nem kell várni a nyári kerti grillezésre, egész évben használható. A szórófejes pumpával könnyen használható.
A Dr. Oetker Finesse reszelt narancshéjjal süteményeket, krémeket, töltelékeket, desszerteket ízesíthetünk. Védőgázas csomagolásban.
A kurkuma fűszer- és gyógynövény. A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza.
Fitodry fűszerpaprika csemege 500 g
Immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő, vízhajtó, emésztést serkentő, baktériumölő, izzasztó hatású.
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a konyhában.
Ételek színezésére, dekorálására kiváló.
Fűszeres ceyloni fahéj egész 5-8 g
Különféle sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, és likőrök cukorkák ízesítésére szolgál.
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet.
Arab, távol-keleti ételek ízesítésére. Rizses tálak, indiai chutney-k fűszerezésére. Sajtok és kolbászfélék ízesítésére.
Számtalan fajtája létezik, méretük, alakjuk, színük, ízük és csípősségük rendkívül eltérő lehet. Ereje az apró magvaktól függ, mert főleg ott halmozódik fel a csípősséget adó kapszaicin.
A fokhagyma gyógy-, és fűszernövény, melynek gumója fogyasztható, felvágva erőteljes aromával rendelkezik.
Sokféle étel nélkülözhetetlen fűszere. Fénymentes és hűvös helyen tárolva alaposan (lehetőleg légmentesen) lezárva nagyon sokáig használhatjuk anélkül, hogy minősége jelentősen megváltozna.
A szárított narancshéj kocka természetes aromát biztosít süteményekhez és italokhoz.
A nigella magot előszeretettel használja a török konyha kenyérfélék készítéséhez. De megtalálható a kelet indiai fűszerkeverékekben is, mint a panc phoron.
A ceyloni fahéj fő hatóanyaga a cinnamaldehid, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.
A citrom héjának 4-8 mm-es szárított formája.
Az őrölt csillagánizs aromás fűszerként használható, édeskés íze különösen jól illik keleti ételekhez és desszertekhez.
Az édeskömény illóolajai elősegíthetik az emésztést és csökkenthetik a puffadást.
A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet.
Az indiai konyha jellegzetes fűszere, a currypor legfontosabb összetevője. Currykben, chutney-kban, savanyúságokban szerepel, kivált a mustáros-ecetes savanyúságokban, valamint rizs- és zöldségételekben.
Az őrölt narancshéj aromás ízesítő, amely különösen jól illik desszertekhez és forró italokhoz.
Arab, távol-keleti ételek ízesítésére. Rizses tálak, indiai chutney-k fűszerezésére. Sajtok és kolbászfélék ízesítésére.
A szerecsendió-virág a szerecsendióhoz hasonló, finom ízű fűszer. Vele helyettesíthetjük a szerecsendiót, fordítva viszont nem lehet.
Az olasz konyha ételeihez ajánljuk.
A legtöbbször őrölt borssal ízesítünk különféle ételeket. Minél finomabbra daráljuk a borsot, annál jobban érezhető az aromája.
A hagyományos spanyol paella, vagy marokkói tajine elképzelhetetlen sáfrány nélkül.
Fűszeres tarkabors fűszerkeverék 20 g