FŰSZER - BORS
1 - FŰSZER - BORS
Szárnyasok, mártások, burgonyás ételek fűszere.
100% organikus feketebors-por (piper nigrum). Leggyakrabban ételízesítéshez, főzéshez és körítéshez használt fűszer, amelynek fogyasztása sok egészségügyi előnnyel is jár.
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a konyhában.
A legtöbbször őrölt borssal ízesítünk különféle ételeket. Minél finomabbra daráljuk a borsot, annál jobban érezhető az aromája.
Fűszeres tarkabors fűszerkeverék 20 g
Ez a bio fekete bors egy trópusokon őshonos cserje termése, amely a legcsípősebb borsfajta. Frissen őrölve vagy egészben használva kiemeli az ételek ízét, miközben jótékony hatásai révén serkenti az anyagcserét és támogatja a méregtelenítést.
A trópusokról származó fűszer a világ egyik legtöbbet használt és legkeresettebb fűszercsaládjába tartozik.
A cayenne bors valójában az érett, narancsszínű, porrá őrölt chilipaprika. A visszafogottan füstös, enyhén kesernyés ízű, ám meglehetősen erős fűszernövényt bármire használhatjuk a konyhában.
Fedezd fel a friss, bio minőségű feketeborsot, amely gazdag ízével és aromájával feldobja ételeidet. Antioxidáns hatású, segíti az emésztést, és javítja a tápanyagok felszívódását. Ideális választás minden egészségtudatos konyhába!
Fedezd fel a változatos vegán élelmiszerek széles választékát, amely segít a tápláló étrend kialakításában! Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén, és szakértői ügyfélszolgálat várja kérdéseidet.
A bors a fűszerek királya - könnyen kombinálható aromája és erőteljes csípőssége miatt világszerte népszerű fűszer.
A feketebors piperintartalma révén fokozhatja az emésztőnedvek termelődését és segítheti a tápanyagok felszívódását.
Kotányi kurkuma citromfű-zöldbors fűszerkeverék 25g
nap
Kurkuma fűszerkeverék citromfűvel, zöldborssal.
A tarkabors fekete, fehér, zöld és rózsabors keverékéből áll, változatos aromát adva az ételeknek.
A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és kiválasztáshoz.
A citrombors egy fűszerkeverék, amely citromhéjat és fekete borsot tartalmaz, ízfokozó és emésztést támogató hatással.
A borskeverék egész rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors szemeket tartalmaz. Felhasználható levesek, savanyúságok készítéséhez, illetve minden olyan ételhez, melyet borssal ízesítenénk.
A fehér bors piperint tartalmaz, mely serkentheti az emésztőnedvek kiválasztását.
A feketebors intenzív ízét piperin adja, amely fokozhatja az anyagcserét.
A rózsabors szárított, egész formában enyhén édes, gyümölcsös aromájú fűszer, csípős íz nélkül.
A szegfűbors illóolajokat tartalmaz, amelyek elősegíthetik az emésztést és csökkenthetik a puffadást.
Az őrölt fehérbors kevésbé csípős, de erőteljes ízű fűszer, világos színű szószokhoz és levesekhez ideális.
Az őrölt feketebors serkentheti az emésztést és fokozhatja az ízérzékelést.
Az őrölt szegfűbors csípős, aromás ízt ad az ételeknek, emésztést elősegítő illóolajokat tartalmaz.
A borskeverék tört rózsabors, fehérbors, feketebors és zöldbors őrleményt tartalmaz. A fűszert sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk.
A legnépszerűbb és legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata jellegzetes. Levesek, húsételek, halételek, pácok, öntetek fűszere, a legtöbb fűszerkeverék alkotó eleme. Egyben és őrölve is fogyasztjuk.
A zöld bors éretlen állapotban szárított borsszem, amely piperinben gazdag és serkentheti az emésztést.
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: a feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: a feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.
A szegfűbors aromás illata fahéj, szerecsendió, szegfűszeg és a feketebors együttesére emlékeztet. Fűszeres, csípős ízű. Levesekbe, mártásokba, marinádokba, húsételekhez, valamint zöldségek savanyításához használják.
Az egész borskeverék gazdag ízpaletta, ami a tökéletes fűszerezést garantálja!
Kifinomult fűszer egyedülálló ízével és aromájával kitűnő választás az ínyencek számára.
Ez a klasszikus fűszer elengedhetetlen a kulináris kalandokhoz. A Feketebors pikáns és aromás íze fokozza az ételek ízét és varázsolja a tányérodra a tökéletes harmóniát.
Kiváló minőségű zöld bors kiváló választás a fűszerezéshez, és hozzáadhat egy különleges pikantériát a fogásaidhoz.
Világszerte az egyik leggyakrabban használt fűszer.
Csípős ízű és kellemes illatú fűszer.
Feketebors őrölt. Alkalmazása: csípős ízű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
A bors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van.