1 - KAKAÓPOR - KAKAÓVAJ - KAKAÓBAB
A nyers kakaóbab természetes antioxidánsokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek támogathatják a sejtvédelmet.
Az isteni szíverősítő. A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.
A kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj és a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.
A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz.
Bio kakaóbab pörkölt zúzott 150 g.
A kakaóbab töret 100%-ban tiszta, pörköletlen kakaóbabból készült ropogós finomság. Természetes antioxidánsokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmazhat, így feldolgozatlan formában járulhat hozzá a kiegyensúlyozott étrendhez.
A kakaóbab egy igazi csemege az egészséges csokoládé rajongóknak.
Összetevők: 100% bio kakaóbab töret











