1 - LEVES - MISO
A japán konyha jellegzetes ízesítője, mely szójababból készül. Úgy,hogy rizst, árpát vagy búzát és sót adnak hozzá. Ezt a keveréket évekig erjesztik tölgyfahordókban, ebből lesz a miso pasta, mely egy pikáns, sós ízű pép.
Clearspring bio édes fehér miso tasakos 250g
Ezt a kiotói stílusú misot csodálatosan krémes és enyhén sós édesség jellemzi.
Élvezze a természetesen erjesztett japán miso umami ízét a gyömbér és a kurkuma meleg ízével kombinálva a Clearspring Bio Instant Miso levespasztában.
Keltse életre ízlelőbimbóit a természetes módon érlelt miso és a gondosan válogatott tüzes fűszerek kombinációjával a Clearspring Bio Instant Miso levespasztában.
Természetes fermentálással készült japán miszó. A Clearspring japán csicseriborsó miszó egy ízletes szójamentes recept alapján, a harmadik generációs japán manufaktúra Naganóban készíti.
A bio fehér miso régi családi recept alapján készül Japán Nagano prefektúrájában, és a sós és édes ízek ízletes egyensúlyát kínálja, miközben még mindig umami-csapásként hat.
Bio árpából készült miso, amely gazdag, umami ízével egészséges alapanyaga a tradicionális japán ételeknek.
Bio barnarizsből készült miso, mely mély, karakteres ízével gazdagítja a leveseket és más fogásokat.
A miso erjesztett barnarizsből és szójababból készül, paszta állagú, gluténmentes japán alapanyag.
Instant miso levespaszta az édes fehér miso lágy ízével és hozzáadott tengeri zöldségekkel.
Instant miso levespaszta az édes fehér miso lágy ízével és hozzáadott tengeri zöldségekkel.
Fermentált rizsből és 30% szójababból készült inaka vagy házi stílusú miso, szintén egy vörös miso fajta, amelyet Japánban vidéken használnak leggyakrabban.