SUSHI
1 - SUSHI
A rizsecet elengedhetetlen összetevője a sushi elkészítéshez, mivel összetapasztja a rizsszemeket és különleges, finom ízt ad a rizsnek.
Sushi Nori 11g Vegánok is fogyaszthatják.
Clearspring Bio Japán Sushi Gyömbér Savanyúság 50g
nap
Népszerű sushi gyömbérünk mostantól bio minősítéssel is kapható. A Clearspring Sushi Ginger friss, pikáns ízével serkenti az étvágyat és élénkíti az ízlelőbimbókat.
Clearspring Japán Pörköletlen Nori (10 lap) 25g
nap
Ezeket a japánul hoshi nori-nak nevezett, lila színű lapokat rövid pirítással kell megpörkölni: a lapot kibontva gázláng vagy elektromos égő fölé kell tartani, amíg zöldülni nem kezd.
A wasabi az a csípős és izgató zöld paszta, amely jellegzetes, csípős ízt kölcsönöz a sushi ételeknek, önteteknek és mártogatósoknak.
Magas vastartalmú pirított alga.
A sushi készítéséhez elengedhetetlen hozzávalója az ízesített sushi ecet.
A wasabi-por karakteres csípősséget biztosít, torma- és mustárszármazékokat is tartalmaz.
Szárított tengeri alga a távol-keleti konyha elengedhetetlen alapanyaga.
A sushi készítés sajátossága miatt gondosan válogatott rizs.
A Shan shi wasabi krémet a Shan shi szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és sashimi mellé tálalhatjuk. Fűszerként is kiválóan használható halételekhez, grillezett vagy sült lazachoz és tonhalhoz.
Rizspapír friss tavaszi tekercs készítéséhez.
A japán nori Koreában gim (kim) név alatt ismert, ez is - akárcsak a nori - egy gyűjtőnév tulajdonképpen: így hívnak minden ehető tengeri algát a vörös algafaj Pyropia nemzetségéből.
A pörkölt algalap japán sushi készítéshez alkalmas, ásványi anyagokban és jódban gazdag.
Yamata Brand algalap snack mandula, szezám 35g
nap
Az algalap snack mandulával és szezámmaggal, egészséges, finom ízvilágú nassolnivaló.