1 - MISO
A japán konyha jellegzetes ízesítője, mely szójababból készül. Úgy,hogy rizst, árpát vagy búzát és sót adnak hozzá. Ezt a keveréket évekig erjesztik tölgyfahordókban, ebből lesz a miso pasta, mely egy pikáns, sós ízű pép.
Élvezze a természetesen erjesztett japán miso umami ízét a gyömbér és a kurkuma meleg ízével kombinálva a Clearspring Bio Instant Miso levespasztában.
Keltse életre ízlelőbimbóit a természetes módon érlelt miso és a gondosan válogatott tüzes fűszerek kombinációjával a Clearspring Bio Instant Miso levespasztában.
Természetes fermentálással készült japán miszó. A Clearspring japán csicseriborsó miszó egy ízletes szójamentes recept alapján, a harmadik generációs japán manufaktúra Naganóban készíti.
A bio fehér miso régi családi recept alapján készül Japán Nagano prefektúrájában, és a sós és édes ízek ízletes egyensúlyát kínálja, miközben még mindig umami-csapásként hat.
Bio árpából készült miso, amely gazdag, umami ízével egészséges alapanyaga a tradicionális japán ételeknek.
A bio minősítésű, pasztőrözetlen barnarizs- és szójababa-alapú miso hagyományos japán eljárással készül, hosszú érleléssel, természetes fermentációval. Jellegzetes, telt íze levesekhez, mártásokhoz és zöldséges ételekhez ajánlott.
Instant miso levespaszta az édes fehér miso lágy ízével és hozzáadott tengeri zöldségekkel.
Instant miso levespaszta az édes fehér miso lágy ízével és hozzáadott tengeri zöldségekkel.
Fermentált rizsből és 30% szójababból készült inaka vagy házi stílusú miso, szintén egy vörös miso fajta, amelyet Japánban vidéken használnak leggyakrabban.













