Naturgold bio alakor sütőferment 100g
Alakor ősbúza alapú sütőferment indító keverék (kovászalap) fermentációs (kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és ropogós kéregképződés- természetes probiotikum. Javasolt felhasználás: kovász készítéshez: a tasak tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és hagyja állni 24 órát. Ezt követően a kovász azonnal felhasználható bármilyen kovászos alapú sütéshez. Kenyérsütéshez: a tasak tartalmát 1 kg tetszőleges kenyérsütésre alkalmas liszttel, (1 kg lisztből 2 kenyér kisütését javasoljuk) ca. 15 g sóval, valamint 600-800 ml langyos víz hozzáadásával összedagasztjuk, majd szobahőmérsékleten egy nagyobb tálban lefedve 24 órán keresztül állni hagyjuk. Másnap formába tesszük a kenyértésztát és előmelegített sütőben készre sütjük a kenyereket (ca. 60 perc 180-220 fok)
Csomagautomatában (GLS, Posta)
Csomagponton (GLS, Posta)
650.000 elégedett Vásárló
Cégünk Google értékelése: 4,8 csillag