BÚZALISZT termékek
1 - BÚZALISZT
Te is finomlisztet használsz leggyakrabban? Te tudod mitől finom a liszt? Mit jelent a BL-55 jelölés? Ha a válasz nem, akkor jó helyen jársz, mi segítünk!
Bizonyára Te is találkoztál már az áruházak polcain durum tésztákkal. Te is elgondolkoztál rajta mi a durum és miért jó? Segítünk!
A tönkölybúza ugyanaz, mint a búza? Mikor lopódzott be ez a búzafajta a köztudatba? Te is csak arra eszméltél, hogy hirtelen népszerű lett? De mégis mi adja a jó hírnév alapját?
Már találkoztál tönkölybúzával? Esetleg használtad is már? Na és a teljes kiőrlésű változatát? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld!
Te milyen lisztet fogyasztasz? Búza? Durum? Tönköly? Sima, esetleg teljeskiőrlésű? Tudod mi a különbség köztük?
Finom szemcséjű durum simaliszt, amely ideális alapanyag tészták és egyéb lisztalapú ételek elkészítéséhez.
Finom őrlésű tönköly fehérliszt
Grahamliszt GL-200, amely teljes kiőrlésű gabonából készült, rostokban gazdag alapanyag.
Teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 1000 g
A közönséges búzához képest a tönkölybúza fehérjetartalma jóval magasabb.
A liszt tisztított tönkölybúzából készül, finom szemcséjű őrléssel, rétestésztához ajánlott.
A tönkölybúza mindegyik vitaminból, ásványi anyagból többet hordoz, mint más búzák, és - a B12 kivételével - az összes B-vitamin megtalálható benne.
Durum simaliszt, amely kiváló minőségű alapanyag tésztafélék és egyéb lisztalapú ételek készítéséhez.
A durum vagyis kemény búzából készített lisztből tojás hozzáadása nélkül készíthetünk kiváló, jól főzhető tésztaféleséget.
Durvaszemcsés teljes kiőrlésű búzaliszt kenyér és péksütemények készítésére.
Félfogós süteményliszt BF-55, amely ideális állagú tésztát eredményez süteményekhez és pékárukhoz.
A tönkölybúzaszem minden részét tartalmazó liszt elsősorban kenyerek és péksütemények készítéséhez.
Finomszemcsés fehér tönkölybúzaliszt általános felhasználásra.
A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják.
A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás.
A tönkölybúza a XX. századig népszerű gabona volt, majd átvették a helyét a különböző nemesített fajok.
A liszt hántolt tönkölybúzából készül, magas sikértartalommal és jó sütési tulajdonságokkal.
A teljes kiőrlésű tönkölyliszt rostban gazdag, ideális kenyérhez, süteményhez és főtt tésztákhoz.
Őseink lisztje a modern háziasszonyoknak!
Őseink lisztje a modern háziasszonyoknak!
Ez a prémium minőségű búzaliszt tökéletes választás a sütéshez és főzéshez. 100% tiszta búzát tartalmaz, adalékanyagok nélkül, így ízletes és tápláló ételek készíthetők belőle.
Fedezd fel a természetes ízeket a prémium minőségű kamut ősbúzaliszttel, amely ideális sütéshez és főzéshez.
Végre egy liszt, amelynek íze van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi!
A liszt ősi eredetű, nagy sikértartalmú királybúzából készül, teljes kiőrlésű formában.
Sütéshez - főzéshez, mindenféle finom süteményhez.
A maghéjat és csírát is tartalmazó búzaliszt általános felhasználásra.